In memoriam Herma Oosterhof


Haar favoriete kleur was roze …

Onze lieve collega en vriendin, Herma Oosterhof is op 19 januari 2024 overleden. Op 26 januari hebben wij afscheid van haar genomen.

Herma is in 2015 als vrijwilliger bij CoCon begonnen, bij de start van de Nationale Hulplijn en de lokale Advieslijnen Woonoverlast. Mede dankzij haar kon Buurtbemiddeling weer groeien in Barendrecht, de Hoeksche Waard en Rotterdam. Vanaf 2018 is zij in dienst gekomen bij ons, eerst als projectmedewerker en later als teamcoach. Daarnaast was zij coördinator voor onze trainingen.

Herma stond altijd klaar voor anderen en voelde zich enorm betrokken bij het wel en wee van bewoners en onze vrijwilligers. In ons team was ze met haar humor, haar enthousiasme en optimisme een gangmaker, steun en toeverlaat voor haar collega’s en menig ander. Zij was in veel opzichten de spil in ons dagelijks werk.

Wij kijken met veel plezier terug op de jaren die wij met haar mochten samenwerken. Een mooie tijd, waarin we bijzondere mijlpalen hebben gevierd, moeilijke momenten veerkrachtig hebben doorstaan en vooral samen veel gelachen hebben.

Voor altijd in ons hart

namens het CoCon team, de AW adviseurs en buurtbemiddelaars,
Fica Djohani

Laat een reactie achter